Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2013 10:45 - Бежанците и нашите изкривени възприятия на реалността
Автор: demonov Категория: Политика   
Прочетен: 3268 Коментари: 4 Гласове:
0



    Всеки ден по нашите национални медии слушаме колко лоши били бежанците и каква напаст били за България. Гледаме как нашите родни събратя протестират по пътищата, за да ги прогонят от своите населени места. Слушаме нашите видни политици как се обвиняват взаимно че не се справяли с бежанците. Никъде не чух обаче отговорът на въпроса, защо тези хора са тук, от какво бягат, какво искат от нас! Ще се опитам да отговоря на тези въпроси.
   Една част от тези хора са икономически емигранти. Те бягат от глада и мизерията в своите родни страни. Те нямат право на политическо убежище. Те просто търсят хляб. Трябва да ги прогоним. Наистина ли? Ами ако от Западна Европа прогонят всички наши икономически емигранти? Какво ще се случи с нас тогава? Как България ще изхрани още поне 1 000 000 души българи? Дали не мерим с двоен аршин? 
   Нека сега обсъдим втората група - истинските бежанци, тези, които бягат от войната в родната им страна. Ето няколко снимки:
image Ранени деца
image
Умиращи юноши
image
И смърт!    Ето това е истинската причина, поради която тези бежанци са в България. Те не идват тук за по-богат живот, защото в нашата страна богатство няма да намерят. Те идват тук за да спасят живота си и живота на децата си!!! И какво намират тук? Нашето овчедушие, дебилност и омраза. За нас те са мюсюлмани, талибани, крадци и престъпници. Те са бреме. Те са не хора, които ние трябва и искаме да прогоним!
   Къде изчезна прословутото милосърдие на българина, къде изчезна нашият християнски дух? Няма ги. Те са мъртви в тази страна. Къде изчезна нашата историческа памет? Нима толкова бързо забравихме времето, когато 400 000 българи бягаха от османските безчинства. Нима забравихме стотиците хиляди убити и осакатени руски войници, които дадоха живота и здравето си за свободата на България!
   Истината е, че забравихме всичко това. Милосърдието е мъртво в нашата страна. Не тези бежанци, а ние вече сме не хора. Ние сме скотове. Ние пращаме отряди, за да трепят страдащите по улиците. Ние протестираме, за да ги прогоним. За да ги върнем там, където е смърта. Какво значение има за нас, че техните деца ще измират от бомби, глад и болести. Нали това не касае нашите деца. Стоп, май тук нещо не се връзва. Нашите деца също умират от глад, болести и мизерия. Всъщност като че ли и гражданската война вече не е далече. Всеки ден протести, стачки, демонстрации. Въоръжени граждаски патрули по улиците. Саморазправи, пребити тъмнокожи студенти, пребити от скинари наши мюсюлмани. Колко крачки имаме до гражданската война. Май не са много, нали. Тогава какво ще се случи с нас? Ще нарамим куфарите, кървящите си деца и ще поемем за там, където няма война за да спасим децата си. Имаме ли право на това? Отговорете вие на този въпрос! В най-мъдрата книга - Библията, е казано: С какъвто аршин мерите, с такъв и ще ви се отмери!!!


Тагове:   война,   смърт,   бежанци,


Гласувай:
2



1. a440 - Много сълзливо, почти като в турски ...
20.11.2013 13:01
Много сълзливо, почти като в турски сериал. И колко ти платиха да напишеш тези редове подплатени със снимки на......... кой?,какво? Откъде?Просто снимки.
ПЛИТКО ПИЧ, МНОГО ПЛИТКО
цитирай
2. demonov - Демонов до а440
20.11.2013 17:15
а440, доста по сълзливо е от турски сериал, но не написаното от мен, а лицето на войната в Сирия. Заради такива като теб, скоро и при нас ще стане доста сълзливо. Вземаи пушката, викаи мъдрите авери и вървете да трепете който искате - чужденци или мюсюлмани или турци или цигани или комунисти или гербаджии. Вие си избирайте. И тъй като си много мъдър, ще ти задам един въпрос: Кой би платил на този, който защитава слабите, бедните и гладните? Ха помисли мъдрецо, пък после си представи как твоята жена бяга с твоето дете в чужбина, за да запази живота му. После вземаи пушката и почваи да стреляш. Ти си мъж, ти си велик, ти си всемогъщ, когато убиваш. Или просто ти си поредният тъпоумен скот, опериран от човечност и милосърдие!!!
цитирай
3. a440 - Демонов- какво стана тук- аз просто ...
21.11.2013 14:10
Демонов- какво стана тук- аз просто си дадох мнението а ти ме вкара в някакъв кървав филм с много убииства в който аз съм главното лице (Убиец).От поста ти личи че си пацифист а от отговора ти към мен виждам някакъв психар. ПОСПРИ МАЛКО.Погледни си поста и помисли. КАК ще ми докажеш че на снимките няма избити християни например. А отностно бомбениТе атентати (Поне такаива си мисля че има на някои от снимките) Това са си арабски дела- мюслита трепят други мюслита и точно това не искаме у нас. СПОМНИ СИ КОЙ ХВЪРЛЯШЕ БОМБИ ПО ГАРИТЕ У НАС А СЕГА УПРАВЛЯВА. Спирам до тук. НАправи си изводите
цитирай
4. demonov - До a440 от Демонов
21.11.2013 16:26
Виждам, че си от праволинейните, добре манипулирани и обработени, съвестни зомбита на България. Ето ти няколко научни факти: 1. Сирийците не са араби. 2. В Сирия 30 % от населението е християнско. 3. Сирия е древна цивилизация, като българската. Твърдиш, че мюсюлманите създават тероризъм и граждански войни. Това е вярно, но само донякъде. Архитектите на арабският тероризъм всъщност са американските еврей Рокфелерови, Ротшилдови, Сорос и други. Прочети тази статия
http://afera.bg/pozitsia/52597.html
и ще разбереш кой организира протестите в България. След това помисли какво ще се случи в скоро време в България. Един съвет от мен: започни да четеш и да мислиш. Спри да вярваш на всичко, което се тръби от нашите официални медии. Ето ти един факт за първоначален размисъл. Той е публично известен: БТВ е един от двата глашатая на Бойко Борисов. Самата БТВ е собственост на олигарха Красимир Гергов. Самият Гергов е племенник на генерала от ДС Бончо Бончев. Собственик на печатницата в Костинброд е също племенник на същият генерал. Знаеш ли къде са децата на генерала? Лесно е да се сетиш. В САЩ. Сега мисли дали нещата са такива, каквито изглеждат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demonov
Категория: Политика
Прочетен: 19779
Постинги: 6
Коментари: 6
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930